Toimitus & Palautus

Toimitukset ja maksutavat

Toimituskulut sisältyvät tuotteiden hintaan. Tuotteiden hinnat sisältävät alv 22 %. Maksu suoritetaan euroissa. Maksutapana käytämme tällä hetkellä tilisiirtoa. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Jos jonkin tuotteen saatavuus loppuu tai pitkittyy kohtuuttomasti, pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta toimituksen nopeuttamiseksi. Lähetämme tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamisen tilauksen yhteydessä. Sopimus syntyy tilausvahvistuksen yhteydessä.


Toimitusaika

Toimitusaika tuotteille vaihtelee tuotteittain, mutta se on enintään kaksi viikkoa maksun saapumisesta.


Tuotepalautukset

Palauttaessanne tuotteen, mainitkaa Postin henkilökunnalle, että kyseessä on ASIAKASPALAUTUS. Asiakkaan ei itse tarvitse maksaa palautuskuluja.

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen kuluttajansuojalain nojalla 14 päivän sisällä ilman mitään erityisiä syitä; jos olet päättänyt palauttaa, otamme tuotteen nöyrästi takaisin. Maksettu summa hyvitetään tilillenne 30 päivän kuluessa, mikäli tilausnumero ja tilinumeronne ilmoitetaan meille.

Muistathan, että palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön.

Jos tuote on vioittunut tai muuten epäkelpo, lähetä tuote meille (asiakaspalautus) ja ilmoita haluatko uuden tilalle vai rahat takaisin. Molemmissa tapauksissa tulee lähetyksen mukana olla tilausnumero.

Palauttaessanne tuotteen liittäkää mukaan tilausnumero sekä vapaamuotoinen kirje, josta käy ilmi mitä vikaa tuotteessa on sekä mahdolliset vaihtotoiveet tai tilinumero rahojen palautusta varten.

Jos haluatte rahanne takaisin tuotteesta, koska se ei esimerkiksi täytä odotuksia tai on tullut liian myöhään, on sen oltava alkuperäisessä kunnossa kaikkine tarvikkeineen ja pakkauksineen (= Voimme myydä sen täydellä hinnalla uudestaan) täysimääräistä rahojen palautusta varten. Mikäli palautuksessa ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme pääsääntöisesti 30% myyntihinnasta vahingonkorvauksena.

Takaisin
IP osoitteesi: 34.236.190.216
Copyright © 2019 Hieno Hilma. Kuvat: Hanna Toikkanen, Sara Palmroos, Satu Kaarnakangas.
Layout Design by Ocala Web
Verhoiluverstas Viljanen